3 sigle

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Ai dreptul să renunți la produsele pe care le achiziţionează pe www.supplyessence.ro în termen de 10 zile lucrătoare. 

Conform Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000, returnarea se poate face fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri pe care trebuie să le acoperi sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Supply Essence SRL are obligația să îți ramburseze sumele plătite făra să solicite cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data returnării produselor.

Clientul se obligă ca în momentul returnării să trimită e-mail pe adresa office@supplyessence.ro în care să specifice datele de comandă: numărul comenzii, suma de returnat, contul IBAN de plată.

În cazul retururilor internaționale, cumpărătorul va primi înapoi prin virament bancar suma aferenta produselor achiziționate.

Costul de transport nu se returnează. Această regulă se aplică indiferent dacă returul este realizat de către cumpărător sau dacă acesta nu este găsit la adresă de către curier, după multiple încercări.

Produsele digitale (ebooks) fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur întrucat sunt considerate servicii de către legislația în vigoare.