3 sigle

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Contacteaza-ne

0723 30 26 46

Alături de tine, pe fiecare nivel al carierei tale în achiziții.

DESPRE NOI

Supply Essence - Publishing House

Supply Essence Publishing House este o editură independentă care are ca scop ridicarea standardelor procurementului din România. Supply Essence a fost creată pentru a oferi fiecărui proiect originalitate, grijă și respect. Accentul nostru se concentrează pe publicații și cărți destinate profesioniștilor din purchasing, concepute pentru a satisface nevoia de informare în creștere constantă. Supply Essence încheie parteneriate strategice cu editori de pe tot globul, ceea ce îipermite să devină unul dintre principalii publisheri de literatură de specialitate în domeniul procurementului, în România

Alina Ionita - Supply Essence

Autor | Trainer | Consultant

Este primul autor român care a scris o carte dedicată specialiștilor din domeniul Achizițiilor:

 ”STRATEGIE, SEMNIFICAȚIE ȘI SENS, ÎN ACHIZIȚII”

Cu peste șaptesprezece ani de experiență practică în Achizițiile private din companii și industrii diverse, Alina și-a dezvoltat expertiza încă din vremea în care importanța și rolul strategic al achizișiilor abia se conturau și se așezau pebaze moderne.

Din anul 2013 își dedică activitatea susținerii specialiștilor Achiziții prin programe de training și consultanță customizată, în domeniul achizițiilor strategice din mediul privat, contribuind la creșterea performanței achizițiilor și a influenței pozitive asupra rezultatelor financiare ale companiilor.

mirela boroeanu - supply essence

Jurnalist | Trainer | Comunicator

 

Cu mai mult de cincisprezece ani experienţă ca jurnalist și cu peste șase ani experienţă în comunicare şi relații publice business – to -business, Mirela a schimbat profesoratul pe o carieră în jurnalism și comunicare.

A coordonat, din poziția de redactor șef, diverse publicații acumulând experienţă în jurnalism pe domenii diverse, precumsănătate, politică şi administraţie publică.

Este jurnalist premiat în categoria presă scrisă, în vremurile de apogeu ale jurnalismului din Romania.

Din anul 2019 și-a pus expertiza în comunicare și jurnalism în slujba achizițiilor, contribuind la creșterea vizibilității acesteia în mediul de afaceri din Romănia.

Expertiză în achiziții

Cunoaștem provocările achizițiilor în mediul românesc. Credem în specialiști, produsele noastre fiind elaborate de experți în domeniu, practicieni care au dovedit eficienta conceptelor în practica de minim 18 ani în achiziții strategice.

Specializare

Întreagă noastră energie este direcționată către domeniul achizițiilor private. Ne-am dezvoltat organic, de la traininguri în domeniul achizițiilor, la consultanta, conferințe și workshop-uri pentru profesioniștii din achiziții.

Cercetare și inovare

Dezvoltam în permanenta servicii care să răspundă cât mai bine nevoilor profesioniștilor din achiziții, de la începători la manageri și antreprenori. Inovam și adaptam regulat produsele la cele mai noi descoperiri din domeniu.

Pasii sunt clari

Stabilim ce ne trebuie pentru a introduce cartea la tiparit.

Înțelegem autorul

Povestea achizițiilor încă se scrie, de către practicieni cu o vastă experiență sau teoreticieni care provoacă prin idei noi. Și fiecare își așterne în cărți propria poveste în achiziții, lecțiile și victoriile acumulate ghidându-i penelul în așternerea pe hârtie a cărții. Omul este măsura tuturor lucrurilor!

Apreciem cartea

Cărţile sunt precum oamenii, se vor ivi în viaţa ta atunci când ai cea mai mare nevoie de ele. O carte care impresionează cu adevărat este o carte care, după ce ai terminat-o de citit, te face să-ţi doreşti ca autorul ei să fi fost un minunat prieten de-al tău, pe care să-l fi putut suna oricând îţi doreai. Ne dorim să oferim această ocazie cititorilor noștri.

Identificăm publicul țintă

Nu există prieten mai loial decât cărțile, spunea Ernest Hemingway. Vrem să ajungem la toți cei care, dorind să schimbe regulile jocului în achizițiile private, au nevoie de loialitatea noastră.

Lansare și vânzare

Nu putem judeca o carte după coperta ei, motiv pentru care o vom dezvălui pas cu pas cititorului dispus să îi aprecieze înțelepciunea.

    Pentru mine a fost o adevarata placere sa particip la acest curs pe care eu l-am gasit a fi foarte interesant, util, foarte bine structurat si organizat, orientat spre deprinderea de noi abilitati, spre aprofundarea cunostintelor si spre dobandirea de noi cunostinte. Este un curs intercativ, care pune accent pe comunicare si pe importanta comunicarii si te ajuta sa aduci si mai multa valoare functiei de procurement. Atmosfera la curs este minunata, relaxanta, te simti ca intre prieteni.

    Ionela Maria Togan

    M-am inscris la acest curs din dorinta de a-mi completa cunostintele si datorita faptului ca este pe o nisa unde sunt relativ putine cursuri specializate. Am fost surprins, inca de la primul modul, de cat de multe si valoroase sunt informatiile care sunt predate aici.Valoarea lor este cu atat mai mare cu cat vin de la o persoana care le-a folosit in practica la cel mai inalt nivel.Recomand ca fiind indispensabil celor care vor sa faca achizitii in mod profesionist.

    Nicolae Florea